A REVIEW OF بیماری گال مسری است

A Review Of بیماری گال مسری است

A Review Of بیماری گال مسری است

Blog Article

با این ایده‌ها، از فضای زیر راه پله استفاده کن

این بیماری با وجود آزاردهنده بودن، قابل درمان است و با تشخیص به موقع، می‌توان سریع‌تر از شر آن رهایی یافت.

متأسفانه باید گفت که این بیماری بسیار مسری است و به راحتی از فردی به فرد دیگر از راه تماس پوستی مستقیم منتقل خواهد شد. البته لباس و تخت خواب آلوده نیز از دیگر راه‌های انتقال بیماری گال بین افراد خواهند بود. در هر حال خبر خوب اینکه برای درمان بیماری گال، راه‌های مؤثری نیز وجود دارد.

راههای دیگر سرایت، بازي كودكان با يكديگر مخصوصاً در مهدكودك‌ها و وسايل اسباب بازي وپرستاری از اشخاص آلوده میباشد.

همین امر باعث ایجاد بثورات پوستی قرمز خارشی و آزاردهنده بر روی پوست به ویژه در هنگام شب می‌شود.

طول درمان بیماری گال، حدود چهار هفته خواهد بود. در واقع می‌توان گفت بعد از یک هفته از شروع مصرف داروی بیماری گال، خارش‌ها و علائم کاهش می‌یابند. بعد از گذشت یک ماه، درمان قطعی بیماری گال اتفاق می‌افتد. اگر بعد از یک ماه هنوز هم احساس خارش داشتید، قطعاً بیماری کاملاً از بین نرفته است و شما باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

استفاده از لوسيون مالاتيون و كرم پرمترين متداول‌ترین روش درمان بیماری گال است که می‌بایست پس از مصرف این لوسيون و کرم ها لباس‌ها را عوض كرده و بر روي تشک و ملافه تميز بخوابيد.

پوسته دار (نروژی): این نوع گال یک بیماری اغلب در افرادی با سیستم ایمنی معیوب رخ می دهد. تمایل به تشکیل نواحی پوسته ای دارد که سطح وسیعی از پوست را می پوشاند.

ایورمکتین گزینه دیگری برای درمان گال است. این یک قرص ضد انگلی است که در یک دوز تجویز می شود و سپس یک تا دو هفته بعد دوز دوم تجویز می شود.

ما دریافتیم که به‌طور کلی، هیچ اختلاف مشخصی به لحاظ اثربخشی میان پرمترین در مقایسه با ایورمکتین سیستمیک یا موضعی وجود نداشت.

با این حال، این کنه‌ها می‌توانند چندین نوع آلودگی ایجاد کنند که در ادامه با این انواع آشنا می‌شوید.

بیماری گال یک نوع خارش پوستی است که عامل آن کنه های ریزی به نام سارکوپت اسکیبی می باشد. گال یا جرب بدون درمان برطرف نمی شود. درمان خانگی برای بیماری گال که دارای شواهد علمی می باشد، ارائه شده است. در این مقاله سلام دنیا، در خصوص اینکه بیماری گال یا جرب چیست ؛ درمان خانگی گال با بهترین داروهای گیاهی، طبیعی، وازلین، سرکه، واجبی، وایتکس و در طب سنتی برای کودکان و بزرگسالان با شواهد علمی و روغن های ضروری برای درمان گال، بیان کردیم.

گال نروژی: برخی از افراد مبتلا به گال ممکن است به نوع دیگری از گال هم مبتلا شوند که به آن گال نروژی یا گال پوسته‌دار گفته می‌شود. این نوع گال نسبت به انواع دیگر، شدیدتر و بسیار مسری است. افرادی که دارای گال نروژی هستند، بر روی بدنشان، پوسته ضخیمی از پوست ایجاد می‌شود که در این پوسته هزاران کنه و تخم کنه وجود دارد.

رایج ترین شکل انتقال بیماری گال در میان جوانانی که از نظر جنسی فعال هستند تماس جنسی می باشد یا از طریق استفاده مشترک از حوله شخصی یا سایر وسایل شخصی فرد مبتلا منتقل شود.

Report this page